Javna nabavka – Ambalaza za tretman medicinskog otpada-MJN-11/2015

Poziv   Konkursna dokumentacija   Prilog

Предмет јавне набавке је НАБАВКА АМБАЛАЖЕ ЗА ТРЕТМАН МЕДИЦИНСКОГ ОТПАДА за потребе Опште болнице Ћуприја. Јавна набавка је обликована у више партија и то:

1. Жути контејнер од 3л;
2. Жути контејнер од 1л;
3.Жуте, црвене, браон, љубичасте кесе;
4. Црне кесе;

По општем речнику набавке: : 44613800-8 –Контејнери за отпадни материјал;
19640000-4- Вреће и кесе за отпад од полиетилен

Понуда се припрема и подноси у складу са конкурсном документацијом и јавним позивом.

Понуду могу поднети сва заинтересована домаћа и страна правна и физичка лица која у складу са Законом, испуњавају обавезне услове предвиђене чланом 75. и 76 Закона о јавним набавкама (“Службени гласник Републике Србије” број 124/12).
Уз понуду заинтересовани понуђачи достављају доказе утврђене чланом 77. Закона о јавним набавкама као и другу потребну документацију и обрасце предвиђене конкурсном документацијом.
Конкурсна документација може се преузети са Портала јавних набавки и сајта наручиоца.
Затворене коверте са назнаком: “Понуда за набавку амбалаже за одлагање медицинског отпада, партија ____________, МЈН – 11/2015 – не отварати” доставити у року од 12 дана од дана објављивања позива на Портал јавних набавки на адресу: Општа болница Ћуприја, Миодрага Новаковића бр. 78.
Рок за достављање понуда истиче у 11.00 часова 12 – ог дана од дана објављивања јавног позива на Порталу јавних набавки. Јавно отварање понуда обавиће се у просторијама Управне зграде Опште болнице Ћуприја у 11.15 часова последњег дана истека рока за достављање понуда, односно 01.06.2015.године.
Поступак се спроводи ради закључења уговора о јавној набавци.
Непотпуне, неблаговремене, неприхватљиве и неодговарајуће понуде неће бити разматране. Понуде са варијантама нису дозвољене.
Одлука о додели уговора Општа болница Ћуприја донеће у року од 10 дана од дана јавног отварања понуда на основу критеријума – најниже понуђена цена.
Наручилац задржава право да одустане од вршења избора уколико установи да ниједна понуда не одговара захтевима из конкурсне документације или да одустане од избора из било ког другог разлога.
Особа за контакт Драган Младеновић.

Комисија
Опште болнице Ћуприја